Tuinarchitect Yves Vanden Bussche
Westrozebekestraat 58 A
8980 Passendale
gsm 0476 43 48 37
info@yvesvandenbussche.be

Tuinaanleg op maat

Bij nieuwbouw is de aanleg van een nieuwe tuin onontbeerlijk. Bent u echter na jarenlang tuinplezier toe aan een nieuwe tuin of stelt u op heden andere eisen aan uw tuin, dan kunnen kleine of grote ingrepen, aanpassingen of een totaal nieuwe heraanleg wonderen doen.

Tuinen Yves Vanden Bussche verzorgt de aanleg van uw tuin van A tot Z met als belangrijkste uitganspunt: een tuin waar u zich in thuisvoelt.

De aanleg van uw tuin start bij de grondwerken. Grondwerken voor het beluchten of bezanden van uw gazon, voor drainage, tuinbesproeiing, verwijderen van boomstronken, nivelleringswerken, het aan- en afvoeren van grond... alles is mogelijk.

Daarnaast focussen we op de groenvoorziening: Plaatsen van beplanting, leggen van grasmatten, het inzaaien van gazon, ... Dit alles volgens origineel en uniek uitgewerkt concept.

Houtconstructies, afsluitingen, poorten, bestrating en beregeninginstallaties behoren eveneens tot ons kunnen. Tevens kan uw tuin kan 'opgefrist' worden met een waterpartij of een zwemvijver.


Klik hier voor vrijblijvende info-aanvraag.


 Privacy statement I XHTML 1.0 I copyright 2009 I yvesvandenbussche.be I All rights reserved I powered by 2design.be